24 d'abril de 2024

Genís Aymerich exposa escultures de ferro i cordill a la cabanya del Castell de Montesquiu

Les escultures es caracteritzen a més dels materials per tenir unes línies molt senzilles i definides.

El Ter 14 d'abril de 2009 a les 18:36
Imatge d'una de les escultures que formen part de l'exposició.
La cabanya del castell de Montesquiu acull fins el proper 26 d’abril una mostra d’escultura de l’artista Genís Aymerich. En total s’hi mostren 13 peces, 11 escultures i dues obres pictòriques. El tema central d’aquesta mostra són els límits, un concepte que esdevé també el títol de la mostra. Aymerich, busca 'on són les límits i si realment existeixen o no'.

Aymerich també vol mostrar com més enllà dels límits imposats o no, hi ha més camí per fer. Les escultures es caracteritzen a més dels materials per tenir unes línies molt senzilles i definides. De fet l’artista es confessa influït per algunes teories orientals que busquen ‘treure la màxima expressió del més senzill’. Pel que fa las materials, Aymerich, aquesta vegada, s’ha decantat pel ferro i el cordill.

A més de les 11 escultures, la mostra es complementa amb dues obres pictòriques que volen explicar el moviment constant i la relativitat de les coses. Genís Aymerich va estudiar escultura a l’escola d’arts i oficis La Llotja de Barcelona. Actualment és membre de l’Associació d’Artistes Visuals de Catalunya. Ha realitzat diferents exposicions d’àmbit nacional tant individuals com col•lectives.
Etiquetes:
Cultura