27 d'abril de 2024

Obertes les inscripcions per al Pelegrinatge a Lurdes de l'Hospitalitat

Es calcula que l’expedició comptarà amb uns mil pelegrins, dels quals mig miler seran osonencs

El Ter 21 d'abril de 2009 a les 16:13
Aquest any el pelegrinatge canvia de dates
L’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes ja té obertes les inscripcions de cara al pelegrinatge d’enguany. Es tracta de l’edició 42. Després de celebrar els 150 anys de les aparicions a la gruta durant l’any passat, enguany la principal novetat del pelegrinatge que realitzen els bisbats de Vic i Solsona és el canvi de dates. El pelegrinatge tindrà lloc del 19 al 23 de juny per afavorir la presència de joves voluntaris.

Es calcula que l’expedició comptarà amb uns mil pelegrins, dels quals mig miler seran osonencs. Per això, des de l’Hospitalitat de Vic es fa una crida per captar nous voluntaris, sobretot, joves. Per inscriure-s’hi hi ha temps fins al 29 de maig anant a l’edifici del seminari a les tardes de dilluns a divendres. L’objectiu ideal de l’Hospitalitat seria poder comptar amb un voluntari per malalt per poder donar una bona atenció.

El nombre de voluntaris sempre és un dels aspectes més complicats per l’Hospitalitat de Vic, ja que molts joves no poden anar-hi per incompatibilitats amb els estudis o la feina.
Etiquetes:
Societat