25 d'abril de 2024

La campanya 'Què saps de Manlleu?' inicia una segona fase amb un concurs

Es fa un concurs sobre les preguntes promocionals amb el qual es sortejarà un lot de productes manlleuencs

El Ter 27 d'abril de 2009 a les 12:51
El regidor de promoció econòmica, David Bosch, i la tècnica, Georgina Pérez, presentant la iniciativa
La campanya que es va iniciar fa un mes busca promocionar els valors de Manlleu. Així, es donen a conèixer dades interessants de la ciutat com, per exemple, quants quilòmetres de riu Ter passen per Manlleu o quants comerços hi ha.

En total la campanya ha comptat amb 16 preguntes difosos a través de banderoles o cartells als comerços, fanals i cartelleres municipals. Ara, la campanya entra en una segona fase que consisteix en fer participar els manlleuencs.

Així, aquesta setmana es repartiran díptics a totes les llars on es proposa un concurs, que consisteix en respondre cinc d’aquestes preguntes promocionals. Les butlletes es podran dipositar en una urna i participar en un sorteig. Les preguntes també es poden respondre a la web de l’ajuntament de Manlleu www.manlleu.cat. El premi consisteix en un lot manlleuenc. Un lot amb productes culturals, gastronòmics i d’oci propis de Manlleu. Per exemple, hi ha embotits, productes de xocolata, una cistella ecològica, llibres sobre Manlleu, o vals i entrades per la piscina coberta, patinar a la pista de gel o entrar al Museu Industrial del Ter.

El sorteig tindrà lloc durant la fira Artesanàlia. En una tercera fase, es preveu fer una wikipedia de Manlleu a partir d’aquestes preguntes i d’aportacions de manlleuencs. No es descarta que la campanya ‘Què saps de Manlleu?’ tingui continuïtat en el futur amb noves preguntes i respostes.
Etiquetes:
Societat