25 d'abril de 2024

Càritas i Tapís posen en marxa un nou taller de formació ocupacional de neteja i atenció a la llar

Una quinzena de persones estan prenent part en aquests tallers, que han començat aquest dilluns

El Ter 27 d'abril de 2009 a les 13:28
Les dues associacions van signar un conveni dijous passat
Aquest dilluns s’ha iniciat a Vic un nou taller de formació ocupacional de neteja i atenció a la llar. Es tracta d’una iniciativa fruit del conveni de col·laboració entre L'Associació Tapís i Càritas Diocesana de Vic.

Les dues entitats volen continuar treballant juntes per promoure projectes i serveis adreçats a persones amb dificultats d’integració. Anna Cantó, tècnica d’inserció laboral de Càritas. Una quinzena de persones estan prenent part en aquests tallers de formació ocupacional de neteja, que són una continuïtat del treball realitzat des de Càritas Arxiprestal de Vic i l’Associació Tapís. Molts dels participants són nouvinguts, sobretot dones. Cantó ressalta que la neteja, ja sigui industrial o de la llar, també té components culturals que s’aborden al taller.

Vinculat al curs, també es posarà en marxa una secció de neteja i atenció a la llar en el marc de l’empresa d'inserció que recentment ha legalitzat l'Associació Tapís. Les empreses d’inserció serveixen, a banda de formació, per facilitar feina remunerada als participants. Dos representants de cada entitat vetllaran, a través d'una Comissió de seguiment els diferents projectes i estudiaran noves propostes d'actuació.
Etiquetes:
Economia i empresa