25 d'abril de 2024

Vilanova de Sau celebra un concert de Sant Jordi amb alumnes de l'escola de Música de Vic

Aquest diumenge es fa la vuitena trobada de caramelles de Sau

El Ter 27 d'abril de 2009 a les 16:48
El concert es va fer a l'església del municipi
Vilanova de Sau va celebrar aquest dissabte el seu concert de Sant Jordi a l'església del poble. L'actuació va anar a càrrec d'alumnes de l'Escola de Música de Vic i hi van assistir unes 80 persones.

L'alcalde de Vilanova de Sau, Joan Riera, juntament amb la regidora de Turisme de la vila, Milagros Martínez van presidir aquest dissabte el concert de Sant Jordi de Vilanova de Sau. Enguany el concert el van portar a terme vuit alumnes de l'Escola de Música de Vic. A cadascun d'ells se'ls va fer entrega d'un ram de flors, un penjoll commemoratiu de l'acte i una placa.

Al final del concert, l'Ajuntament de Vilanova de Sau va voler fer també una menció especial a Miquel Macià que és veí de la vila i que recentment ha publicat un exitós llibre titulat 'Vic, de l' opul·lència a la crisi' que parla de com han estat els darrers deu anys a la comarca d'Osona.

La propera cita important a Vilanova de Sau tindrà lloc el diumenge dia 3 de maig amb la celebració la vuitena Trobada de Caramelles de Sau. A les 14.30h hi haurà el dinar de germanor (que cal reservar prèviament a Vilanova de Sau) i a partir de les 17.00h es farà una concentració caramellaires i la cantada conjunta al poble.

Alumnes de l'escola de música de Vic van ser els protagonistes del concert

El concert va comptar amb una vuitantena de persones

Etiquetes:
Cultura