25 d'abril de 2024

El Manlleu domina el Premià (3-1) i deixa la zona d'ascens a només dos punts

Planagumà s'ha retrobat amb el gol després de sis partits sense marcar

El Ter 3 de maig de 2009 a les 20:41
El Manlleu ha realitzat un partit molt complert davant del Premià. Foto: David Fajula/GFM
L'Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu ha guanyat aquest diumenge a la tarda el Club Esportiu Ricoh Premià per 3 gols a 1. El Manlleu ha deixat el partit de cara abans de la mitja hora de partit.

Planagumà ha marcat al minut 20, i Guillem ha fet el mateix al minut 23. A la segona part Baruc ha sentenciat amb un gol al minut 64. Al minut 75, Melo de penal, ha col·locat al marcador el definitiu 3 a 1. La victòria permet al Manlleu escurçar distàncies amb el seu rival, el Premià, i aspirar a treure-li la quarta i última posició de la zona de play-off, que ara només està a dos punts.

El partit ha començat amb un Manlleu molt ofensiu, tot i que la primera jugada de perill ha estat del Premià amb un xut al pal de Gascón. No obstant, el Manlleu ha donat el cop d'efecte amb un gol al minut 20 de Planagumà, que ha aprofitat una centrada de Remo per marcar el primer gol del partit i retrobar-se amb la porteria després de sis partits sense marcar. Poc després, al minut 23, Guillem ha aprofitat una altra centrada per batre el porter rival i fer el segon gol pels de Francesc Cargol.

La segona part ha començat amb el Premià llençat a l'atac, fet que ha aprofitat el Manlleu per sentenciar el partit en un ràpid contraatac de Baruc al minut 64. Al minut 75, l'àrbitre ha xiulat un penal molt rigurós a l'àrea del Manlleu per una possible empenta d'Archi. Melo no ha desaprofitat l'oportunitat i ha escurçat distàncies. Els darrers minuts han estat de molta tensió per una actuació arbitral bastant desafortunada però que no ha afectat negativament al transcurs del partit.

La victòria davant el Premià ha estat importantíssima pel Manlleu, perquè permet a l'equip manlleuenc sumar 61 punts i apropar-se a la zona d'ascens, que passa d'estar de cinc punts a només dos, ja que l'enfrontament d'avui era contra el quart classificat, el Premià. La victòria també permet col·locarse cinquè i superar al Santboià, que ha empatat a 0 contra l'Espanyol B: a més de posar pressió al Premià, que jugarà les dues últimes jornades contra el Reus i l'Espanyol B, els dos primers classificats de la categoria.

Amb el 3 a 1 el Manlleu ha guanyat també el goal average particular

Els manlleuencs es situen a dos punts del quart lloc

A falta de dues jornades, el Manlleu encara aspira a la quarta posició

Els manlleuencs han marcat per mitjà de Planagumà, Guillem i Remo

Resultats i classificació de Tercera Divisió

Etiquetes:
Esports