25 d'abril de 2024

Manlleu impulsa 'Mirades', un taller de creació de documentals adreçat als joves

Les inscripcions per participar en el taller es poden formalitzar abans del 15 de maig al Si-dral de Manlleu

El Ter 5 de maig de 2009 a les 13:57
El regidor de Joventut, Pep Mas, flanquejat per dos dels responsables de 'Mirades'
Durant aquest mes de maig s’iniciarà el projecte Mirades. La iniciativa, sorgeix de l’ajuntament de Manlleu, per apropar als joves al món de l’audiovisual. El projecte consisteix en un taller de creació de documentals impulsat des de les àrees de Joventut, Cultura i Noves Tecnologies. El projecte està dirigit a joves d’entre 16 i 35 anys i busca que transmetin la seva visió d’allò que els envolta, en aquest cas, de la ciutat de Manlleu.

Els joves participants no necessiten tenir formació audiovisual. El taller serà eminentment pràctic i no es tracta d’aprendre a gravar o editar, sinó d’explicar una història i potenciar la seva creativitat. En total es crearan tres peces audiovisuals d’uns deu minuts de durada. Els participants tindran la supervisió de professionals del món audiovisual, com un operador de càmera, un editor de vídeo, un dissenyador o un responsable de continguts audiovisuals.

Les inscripcions per participar en el taller es poden formalitzar abans del 15 de maig al Si-dral de Manlleu. Les places són limitades a uns 20 joves i la inscripció és gratuïta. Els documentals es començaran a treballar el 21 de maig durant 6 divendres consecutius. Les peces audiovisuals resultants es difondran en canals de televisió locals i nacionals. L’any 2007 i el 2008 la Mancomunitat La Plana ja va fer una iniciativa semblant sota el títol ‘Fes-ho mirar’.
Etiquetes: