25 d'abril de 2024

El cadet femení de l'AEC Manlleu es proclama campió de lliga i l'aleví puja a Divisió d'Honor

L'equip aleví va aconseguir l'ascens a Divisió d'Honor aquest dilluns en derrotar el Granollers per 1 a 2

El Ter 6 de maig de 2009 a les 10:39
L'equip cadet femení va celebrar la lliga aquest cap de setmana
L’equip cadet femení de l’Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu s’ha proclamat per primera vegada campió de la lliga femenina. Ho va fer aquest diumenge després de golejar per 0 a 10 a l’Argentona. L’equip femení només fa tres anys que es va crear i va ser el primer equip de l’entitat manlleuenc.

Desprès d'una primera volta en què va quedar quart, l'equip cadet femení ha aconseguit que en la segona volta tots els partits fossin victòries. Aquest mateix cap de setmana ha aconseguit un triomf en el torneig Juvenil Cadet de Folgueroles. Actualment, l'entitat disposa de dos equips femenins. El cadet i un d'infantil. Aquest és el primer èxit d'un equip femení, que l'any vinent puja a categoria juvenil. L'AEC Manlleu no està tancat a crear més equips si hi ha demanda.

Mentrestant, aquest dilluns l'equip aleví del Manlleu va assolir de forma matemàtica l'ascens a Divisió d'Honor. Els manlleuencs van derrotar al Granollers per 1 a 2 en un partit que tenien ajornat. Altres equips de l'entitat tenen opcions d'ascens. Es tracta de l'aleví de Primera Divisió que pot pujar a Preferent i un altre aleví que pot pujar a Primera Divisió. El cadet de Primera Divisió té opcions de pujar a Preferent i l'equip juvenil de Nacional, a falta de tres jornades, ocupa posició d'ascens a Divisió d'Honor.
Etiquetes:
Esports