26 d'abril de 2024

L'ADFO commemora el primer aniversari del trasllat a la nova seu

Al migdia s'han presentat els projectes de l’associació, i s’ha descobert una placa commemorativa

El Ter 8 de maig de 2009 a les 13:46
Una imatge dels actes d'aquest matí al local de l'ADFO
L’Associació de Disminuïts Físics d’Osona celebra aquest divendres l’acte públic de commemoració del primer aniversari de la seva nova seu. La celebració es fa en el marc d’una jornada de portes obertes al local, que és a la planta baixa de l’Hotel d’Entitats, al carrer Sant Pere de Vic.

Maria Balasch, la coordinadora de l’ADFO, explica que alguns dels ingredients de l’acte seran l’exposició de quadres o la projecció de vídeos. L’espai, cedit per l’Ajuntament de Vic, forma part de l’hotel d’entitats vigatà i s’ha habilitat gràcies al suport de l’Obra Social Caixa Sabadell, que, a través del conveni anual entre la Generalitat i les caixes d’estalvis del principat, ha aportat la meitat del cost dels treballs, 86.241 euros; l’altra meitat l’han finançat diverses empreses osonenques. El nou local ha suposat un salt endavant molt important per a l’activitat de l’ADFO.

Durant tot el dia, la seu de l’ADFO serà oberta a tothom que vulgui veure’n les instal·lacions i conèixer les tasques dels usuaris dels tallers. Com a esdeveniment central, al migdia s'han presentat els projectes de l’associació, i s’ha descobert una placa commemorativa. L’entitat va néixer el 1981, i actualment atén uns 940 usuaris de tota la comarca d’Osona.
Etiquetes:
Societat