25 d'abril de 2024

El CB Manlleu baixa a Segona Catalana

L'altre equip osonenc, el CB Vic, haurà de jugar-se la permanència en una promoció

El Ter 11 de maig de 2009 a les 17:48
L'equip manlleuenc no ha pogut mantenir la Primera Catalana
El Club Bàsquet Manlleu va perdre la categoria matemàticament en perdre a la pista del Llinars per 8 punts, 76 a 68. L’equip manlleuenc va mantenir opcions durant la primera meitat, ja que al descans només perdia d’un punt. L’últim període va ser decisiu, com ha passat durant tota la temporada.

L’entrenador del Manlleu, Pep Moles, afirma que el descens ha estat injust perquè l’equip ha donat la cara en tots els partits. Segons el tècnic, de cara a la propera temporada el club, més que recuperar la Primera Catalana, ha de crear nous equips base per tenir futurs jugadors.

L’equip manlleuenc ha tancat la temporada amb només set victòries en 30 partits. La temporada passada el Manlleu ja va salvar la categoria guanyant la promoció de permanència. En aquest cas, ha estat impossible. L’equip ha acumulat molts contratemps, ja des del principi de temporada amb multitud de lesionats.

L’altre equip osonenc, el Vic, va guanyar de 18 a la Garriga, 72 a 68, i haurà de jugar-se la permanència amb eliminatòria de promoció.
Etiquetes:
Esports