24 d'abril de 2024

La Mostra d’Entitats i Músiques enceta la Setmana de la Ciutadania de Vic

La iniciativa vol accentuar valors com la cohesió, la convivència, la tolerància, el respecte, entre molts d’altres.

El Ter 15 de maig de 2009 a les 19:40
Imatge de la presentació de la Setmana.
Es tracta d’una nova iniciativa promoguda per l’Ajuntament de Vic i amb un clar objectiu de donar suport a totes aquelles persones que treballen per altres persones.

Una conferència de Jordi Sánchez, director de la Fundació Jaume Bofill, i la Festa de la Primavera de la Gent gran de Vic han estat el preludi del que serà la primera setmana de la ciutadania de Vic.

La iniciativa vol accentuar valors com la cohesió, la convivència, la tolerància, el respecte, entre molts d’altres. En total formen la setmana 48 activitats que organitzen 108 entitats i associacions.

L’embrió d’aquesta setmana va ser la Mostra d’Entitats i Músiques de Vic que demà arriba la sisena edició i que tindrà lloc el passeig Pep Ventura. Tallers, conferències, exposicions o tallers, entre altres, són el programa de la 1a Setmana de la Ciutadania. Segons López s’ha buscat fer activitats a l’aire lliure per potenciar la participació de tothom.

La setmana es tancarà amb el Pollastre Jove que comptarà amb un seguit d’activitats per als joves i amb un concert final a la Plaça de la Catedral el dia 23 de maig amb Jazz Fugazz, la Tropa i Fundación no hay manera.

Setmana de la Ciutadania

Etiquetes:
Societat