23 d'abril de 2024

El Manlleu acaba la temporada fora de la zona d'ascens malgrat la victòria davant el Cassà (1-0)

Remo al minut 66 ha marcat després de sorprendre el porter amb un xut des del mig del camp

El Ter 17 de maig de 2009 a les 21:22
Fotografia d'arxiu de l'AEC Manlleu
L'Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu ha finalitzat la temporada guanyant per 1 gol a 0 a la Unió Deportiva Cassà, una victòria que ha estat insuficient per entrar a la zona d'ascens.

Al minut 66, Remo donava la victòria al Manlleu amb un xut des del mig del camp que ha agafat desprevingut a Fran, el porter del Cassà. Amb els tres punts el Manlleu supera el Premià, que ha empatat (1-1) amb l'Espanyol B, però no passa al Santboià, que ha mantingut el seu avantatge de dos punts a la classificació amb una remuntada al camp del Mataró (3-2).

Poc després de començar el partit entre el Manlleu i el Cassà, l'afició manlleuenca ha tingut la primera alegria en saber que el Mataró estava guanyant per 0 gols a 1 al camp del Santboià. Tot i així, uns minuts després el Premià s'avançava al marcador en el seu partit corresponent davant l'Espanyol B. Mentrestant, al Municipal d'Esports de Manlleu cap dels dos equips generava ocasions de perill. La primera ocasió ha arribat al minut 35 de partit, quan la defensa del Cassà ha tret sota els pals un barret de Cristian Martínez que ha superat sense problemes al porter Fran.

El descans ha esperonat els jugadors de Francesc Cargol. Cristian Martínez ha continuat portant perill a la porteria visitant, però ha estat Remo qui al minut 66 ha tingut una genialitat amb un bonic gol des del mig del camp. La victòria momentània continuava sense ser suficient per entrar a la zona de play-off. Les esperances continuaven posades als resultats d'altres camps. A falta de cinc minuts per acabar, l'Espanyol B empatava el seu partit davant el Premià. Mentrestant, el Santboià aconseguia també empatar el partit després d'haver-ho fet al principi de la segona part i haver vist com el Mataró tornava a avançar-se en el marcador. El Manlleu havia d'aguantar el resultat i esperar que el Mataró marqués el tercer, però ho ha fet el Santboià al temps de descompte.

Amb la victòria del Santboià i l'empat del Premià, el Manlleu suma 64 punts, només aconsegueix superar l'equip premianenc i finalitza la temporada en cinquena posició, a només dos punts del Santboià, que tanca la zona de promoció d'ascens.

Resultats i classificació de la Tercera Divisió

Etiquetes:
Esports