25 d'abril de 2024

S'han tapiat deu dels trenta pisos d'una promoció d'habitatge públic de la plaça Llevant de Manlleu

L'Ajuntament espera que en cinc dels habitatges buits s'hi puguin reallotjar veïns dels pisos de Can Garcia

El Ter 18 de maig de 2009 a les 14:11
La promoció de pisos de la plaça Llevant de Manlleu, en primer terme
Deu dels trenta habitatges de lloguer de promoció pública de la plaça Llevant de Manlleu estan tapiats per evitar ocupacions il·legals un cop ja s’han desnonat els seus propietaris. Els immobles formen part de la primera promoció d’habitatge públic que es va fer a la ciutat, l’any 2006.

La regidora d’Habitatge, Maria Gràcia Poblet, va explicar en una entrevista al magazín Avui serà millor de Ràdio Manlleu que l’Ajuntament no gestiona directament aquests pisos buits, sinó que depenen de la Generalitat. Segons Poblet, la meitat dels pisos que ha calgut tapiar perquè ningú no els ocupi de manera il·legal ja estan a l’espera de si s’hi pot reallotjar veïns dels pisos de Can Garcia. En cas que no pogués ser així, l’Ajuntament aspira a què l’empresa Adigsa, que depèn de la Generalitat, els cedeixi al consistori.

La regidora d’Habitatge lamenta haver hagut d'arribar a la situació d’haver d’impedir l’entrada als habitatges pel ‘mal ús’ que en feien els seus habitants i que, segons diu ‘donava una mala imatge de l’habitatge públic’. Els desnonaments els ha dut a terme Adigsa, amb requeriment de l'Ajuntament de Manlleu.
Etiquetes: