26 d'abril de 2024

Mostra d’Entitats enceta la 1a Setmana de la Ciutadania de Vic

La Mostra d’Entitats és l’espai de trobada anual de les entitats i associacions de Vic.

El Ter 18 de maig de 2009 a les 19:23
Imatge de la mostra d'aquest dissabte.
La Mostra d’Entitats ha arribat enguany a la seva 6a edició, dins el nou marc de la Setmana de la Ciutadania, amb la participació de 104 entitats i associacions de la ciutat. La iniciativa va tenir lloc el passat dissabte, dia 16 de maig al llarg de tot el dia.

El recorregut oficial va estar presidit per l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal; a banda de comptar amb la presència del regidor d’Acció Social i Ciutadania, Joan López i Carol i altres regidors/es del consistori vigatà.

La Mostra d’Entitats és l’espai de trobada anual de les entitats i associacions de Vic. Aquest any, entre les activitats de la Mostra hi va haver demostracions de rescat amb gossos, exposició de ceràmica, dibuix i pintura, partides de tennis taula, degustacions gastronòmiques, controls de glucèmia, mostra de fotografies, jocs de taula, tallers de braile, campionat de botifarra, partides de bitlles catalanes, demostracions de rugby, partides de petanca, demostracions de manualitats (pintura de roba, punta de coixí...), taller de primers auxilis, l’exposició “Història i Actualitat del Dret al Vot”, taller de trapezi, entre moltes d’altres.
Etiquetes:
Societat