26 d'abril de 2024

Xevi Pons és segon al ral·li de Cantàbria i s'acosta al líder del Campionat d'Espanya de ral·lis d'asfalt

Segons Pons, els objectius de la temporada serien 'ser regular' en l’asfalt i revalidar el títol del campionat de terra

El Ter 19 de maig de 2009 a les 14:41
Una imatge del cotxe de Xevi Pons a la prova de dissabte
El pilot manlleuenc Xevi Pons va quedar en segona posició al Ral·li Santander Cantàbria. D’aquesta manera, el pilot s’acosta al liderat del Campionat d’Espanya de ral·lis d’asfalt, del qual la prova de Cantabria era la tercera.

Pons, al volant del seu Mitsubishi Lancer Evo X, va ser pressionat pel Subaru Impreza d’Enrique Garcia Ojeda, que va ser el guanyador de la prova de dissabte, marcada per la pluja. El mateix Xevi Pons diu que està content del resultat i comenta com Ojeda, que corria a casa, es va adjudicar pràcticament tots els trams.

El Campionat d’Espanya de ral·lis d’asfalt està liderat per Miguel Fuster, amb 105 punts, i Xevi Pons el segueix de prop amb 97 punts i mig. Segons Pons, els objectius de la temporada serien 'ser regular en les proves d’asfalt' i revalidar el títol de terra, on ara també és segon a la general. El cap de setmana que ve Pons disputarà la segona prova de ral·lis de terra, a Guijuelo. La propera cita en el Campionat d’Espanya d’asfalt serà d’aquí a quinze dies a Galícia.
Etiquetes:
Esports