26 d'abril de 2024

Joan Cros corre com a pilot convidat en una prova del Campionat del Món de Motocròs

A la segona cursa, i després de diverses caigudes, va remuntar i va poder acabar en vint-i-sisena posició

El Ter 20 de maig de 2009 a les 13:28
Joan Cros, pilot
El pilot manlleuenc Joan Cros va participar aquest cap de setmana a la prova del Mundial de Motocròs disputada al Circuit de Bellpuig. Cros hi va anar com a pilot convidat per la Federació Espanyola, amb l'objectiu d'acumular experiència.

El pilot afirma que és un honor haver pogut córrer un gran premi per primera vegada, malgrat que va patir diverses caigudes. A la primera mànega, l’osonenc va caure a la sortida i va haver d'abandonar. Tot i així, no es va fer mal i a la segona cursa, i després de diverses caigudes, va remuntar i va poder acabar en vint-i-sisena posició. Cros, que aquest dimecres ja entrenava de nou amb la seva Kawasaki, correrà el Campionat d’Espanya elit el cap de setmana que ve, que disputa més aviat com a entrenament, i després correrà en MX2, la categoria on espera mantenir-se en el liderat que ocupa ara mateix.

Cros va coincidir en la prova del Mundial a Bellpuig amb un altre osonenc, el pilot Gerard Farrés, de l’equip Repsol-KTM, que està lesionat però ja es troba en la darrera fase de recuperació,
Etiquetes:
Esports