25 d'abril de 2024

Manlleu comença les obres de reforma i ampliació del pavelló municipal d'esports

En el marc del Pla d’Acció per l’Energia Sostenible de Manlleu, l’Ajuntament ha obert una fase de participació ciutadana

El Ter 20 de maig de 2009 a les 14:44
Una imatge de l'interior del pavelló, durant un partit del CP Manlleu
Les obres d’adequació, reforma i ampliació dels vestidors del pavelló municipal de Manlleu van començar aquest dilluns. Va ser un dels pocs temes destacats del ple municipal de Manlleu, que va viure ahir una sessió de tràmit.

En un dels plens més breus dels últims mesos, el PSC va demanar a l’equip de govern quines solucions s’havien trobat per resoldre les necessitats dels clubs que utilitzen l’equipament.

El regidor socialista Toni López, va posar en dubte que el calendari fos el més adequat però el regidor d’Esports, Pep Mas, va assegurar que s’han donat alternatives i solucions satisfactòries mentre duren unes obres que qualifica d’imprescindibles. Segons Mas, hi ha previsions fetes però no es pot concretar quan acabaran les obres, que finança el Fons Estatal d’Inversió Local, de manera que també s’està mirant d’establir acords amb altres municipis.

En el marc del Pla d’Acció per l’Energia Sostenible de Manlleu, l’Ajuntament ha obert una fase de participació ciutadana i la població pot opinar i aportar idees sobre com reduir les emissions de CO2 del municipi i ajudar a mitigar els efectes del canvi climàtic. Per participar cal omplir una enquesta. En va informar la regidora de Medi Ambient, Maria Carme Bassas. L’enquesta es pot respondre a través d’internet o en paper, disponible a l’Ajuntament, l’Oficina de Promoció Econòmica, la Biblioteca Bisbe Morgades i el Casal Cívic Frederica Montseny. L’Ajuntament també va donar una xifra d’assistents a la fira Artesanàlia, de 13 mil visitants. L’oposició del PSC i CiU va considerar que calia treballar en aconseguir un millor ordre dels comerços a la mostra.
Etiquetes:
Política Municipal