23 d'abril de 2024

Arrenca el setè Festival de Curtmetratges de Manlleu, en la seva edició més internacional

S'han rebut produccions de França, Anglaterra, el Brasil, els Estats Units o el Japó, entre d'altres

El Ter 20 de maig de 2009 a les 15:02
Una imatge de la presentació oficial del Festival d'aquest 2009
A partir d’aquest dimecres al vespre es podran veure els 75 curtmetratges seleccions participants a la setena edició del Festival de Curtmetratges de Manlleu. A causa de l’alta participació els festival ha doblat els dies de projecció.

Al llarg dels propers 10 dies es podran veure els curts seleccionats dels 2.800 rebuts gràcies a l’adhesió enguany a la pàgina web d’inscripció a festivals internacionals Shortfilmdepot.com. Sergi Prat, membre de l’organització, destacava l’alta qualitat dels curts que es projectaran. La gran quantitat de curtmetratges que es projectaran ha portat a traslladar la cerimònia de clausura i lliurament de premis al darrer dissabte. Produccions de França, Anglaterra, Brasil, Estats Units, Japó entre d’altres països d’arreu del món fan de la setena edició del festival la més internacional de dels seus inicis. Alhora, s’han seleccionat 5 llargs dins la Mostra de Llargmetratges sense distribució, que començarà aquest dimecres a partir de les 5. Una altra aposta són els tallers d’animació que comencen també dimecres, a les tres i que volen estimular la introducció dels infants al món del cinema.

Dimecres al vespre es projectarà el curt realitzat a partir de la història curta guanyadora de l’edició passada ‘La recerca d’un lloc buit’, escrit i dirigit per Judith Colomer. Entre les activitats paral·leles, s’ha fet la primera matinal d’animació per a alumnes de primària, que seguirà fins divendres. També es pot veure una exposició d’art sobre la ciència-ficció a can Patalarga, amb la col·laboració amb La Solitària. El certamen acabarà el dia 30 de maig i ràdio Manlleu hi dedica cada dia una franja de la programació del migdia, com a emissora oficial.
Etiquetes:
Cultura