25 d'abril de 2024

Josep Jufré cau en la tercera etapa de la Volta a Catalunya i es complica estar entre els deu primers

Jufré no pensa en abandonar però s'ha ressentit de les molèsties al canell que ja tenia

El Ter 21 de maig de 2009 a les 15:03
El ciclista osonenc Josep Jufré
El ciclista de Santa Eulàlia de Riuprimer Josep Jufré, està patint contratemps en la seva participació a la Volta a Catalunya. Jufré, que corre a l’equip Fuji-Servetto, va caure dimecres durant la tercera etapa de la Volta, que va tenir final a La Pobla de Lillet.

Això ha fet que s’hagi ressentit de les molèsties que ja tenia al canell, d’una caiguda anterior a Les Clàssiques belgues, a més d’afegir-hi un cop a l’esquena.

A la quarta etapa, que es corre aquest dijous, els corredors ja arribaran fins a Andorra. El de Santa Eulàlia preveu poder acabar la cursa malgrat que no és gaire optimista, ja que el cansament li està passant factura i no confia acabar entre els 10 primers, que era el seu objectiu. Dijous al matí ocupa la posició número 60, a 10 minuts i 29 segons del primer, Alejandro Valverde, que precisament es va adjudicar la tercera etapa.

L’estratègia passa per intentar una escapada o bé guardar forces per a l’esprint final, malgrat que la Volta a Catalunya s’ha complicat per a l’osonenc. La prova acabarà diumenge 24 al Circuit de Catalunya de Montmeló.