25 d'abril de 2024

La UVic celebra la primera edició de la seva Festa Major

També s’organitza un concurs fotogràfic, que consistirà a fer fotografies de la jornada.

El Ter 21 de maig de 2009 a les 17:31
El músic Quimi Portet ha estat el pregoner de la festa.
La celebració vol ser oberta a la ciutat i per això els actes es concentren al Campus de Miramarge però també arribaran fins al pàrquing del Sucre. Ja fa més d’un any que una comissió formada pel Consell i pel Sindicat d’Estudiants treballa per idear unes activitats amb personalitat que facin que tota la comunitat universitària s’hi identifiqui. Un dels principals atractius ha estat el pregó del músic Quimi Portet.

La jornada ha començat a les 10 del matí amb una traca d’inauguració al davant del Rectorat, teatre itinerant i tot seguit s’ha fet una gimcana organitzada per l’equip de rugbi de la Universitat. A primera hora de la tarda començaran les miniolimpíades i seguidament la trobada castellera al pàrquing del Sucre, mentre que a la Sala Mercè Torrents hi haurà concurs de curtmetratges. A les 6 es farà una cercavila que anirà de la Universitat de Vic al Sucre on, a les 7 començarà el concert dels grups Tryagain, Tant de bo, Rogma i Trempera matinera.

També s’organitza un concurs fotogràfic, que consistirà a fer fotografies de la jornada. A les 6 de la tarda es farà públic el veredicte. A 2/4 de 10 del vespre, al Centre Civic Remei-Estadi l’Aula de Teatre de la UVic tornaran a interpretar l’obra de Gerard Guix, Steeve McQueen.

Imatge del dinar que s'ha celebrat aquest migdia.

Han estat molts els estudiants que han participat del dinar.

Etiquetes:
Societat