25 d'abril de 2024

Estudiants de la UVic i diversos projectes d'Eumogràfic premiats als Premis Laus

La cerimònia de lliurament de la trenta-novena edició dels Premis Laus es va celebrar dimarts al MACBA de Barcelona.

El Ter 21 de maig de 2009 a les 19:18
Imatge de la cerimònia d'entrega dels premis.
Oriol Camprubí, David Fontanet i Roger Pubill, estudiants de la Universitat de Vic, ha estats guardonats amb el Laus d’Or per un espot realitzat al Museu Episcopal amb el títol “Sony Bravia”. Els tres alumnes de la Facultat d’Empresa i Comunicació han guanyat la sisena edició en la categoria d’estudiants del més prestigiós guardó de disseny gràfic i comunicació visual a nivell espanyol.

D'altra banda en l'onzena edició dels Premis Laus en la categoria de Gràfica l’empresa de disseny Eumogràfic, vinculada a la Universitat de Vic, va aconseguir gràcies a diversos treballs dos Laus de plata i cinc de bronze en diferents categories. Concretament en la categoria Editorial va obtenir un guardó de plata per "El do de la Vida" (Centre d'Art la Panera), i tres de bronze per "Leandre Cristòfol. De l'aire a l'aire", "Crous Vidal i la grafia llatina" (ambdós pel Museu d'Art Jaume Morera), i "Mater in progres" (Foment de les Arts i el disseny). En la categoria d'Administracions Públiques va endur-se un altre Laus de plata per "El do de la Vida" (Centre d'Art Panera) i un de bronze per "Leandre Cristòfol. De l'aire a l'aire" (Museu d'Art Jaume Morera). En l'apartat d'Identitat Corporativa va aconseguir un Laus de bronze pel conjunt de la identitat corporativa de l'Ajuntament de Vic.

D’altra banda, en la categoria de Disseny, l’estudi vigatà Bisgràfic es va emportar un Laus de plata pel cartell del Mercat del Gust del 2008 i quatre de bronze pel mateix cartell, per la web "todas.com", pel llibre "A Roda, dissbte, a les 6" i per la gràfica dels "Tallers LA". La cerimònia de lliurament de la trenta-novena edició dels Premis Laus es va celebrar dimarts al MACBA de Barcelona i els premiats ja compten amb la participació en els propers premis ADCE (Arts Directors Club Europe) que distingeixen els millors dissenys europeus.
Etiquetes:
Societat