27 d'abril de 2024

L 'AEC Manlleu renova el tècnic Francesc Cargol per una altra temporada

Els dos tècnics coincideixen en valorar molt positivament la temporada.

El Ter 21 de maig de 2009 a les 19:31
Francesc Cargol a principi de temporada
L 'AEC Manlleu ha arribat a un acord de renovació per la propera temporada amb el tècnic Francesc Cargol per tal de continuar una temprada més com entrenador del primer equip. Segons el tècnic, les ganes de quedar-se i la bona predisposició de l’Agrupació han facilitat molt les negociacions per aquesta renovació de contracte.

Cargol no vol avançar cap possible nou fitxatge i assegura que el club té un ‘bon projecte per la propera temporada’. Si que remarca la falta de recursos. Alguns dels noms que sonen com a fitxatge, però, són els de l'exjugador manlleuenc Guillem Parres.

D’altra banda el segon entrenador del primer equip i company a la banqueta de Francesc Cargol, Ramon Monras deixa el club manlleuenc. Monras, es mostra molt satisfet de la feina feta i qualifica d’excel·lent la temporada i la relació amb el tècnic i amb tot l’equip de l’entitat però, assegura que la distància i la manca de temps l’obliguen a deixar el seu lloc.

Els dos tècnics coincideixen en valorar molt positivament la temporada, que no ha acabat amb la disputa del play off d’ascens per ben poc, ja que l'equip ha estat cinquè, però que ha comptat amb una segona volta molt bona.
Etiquetes:
Esports