24 d'abril de 2024

Una nova associació que aglutina joves senegalesos es presentarà oficialment dissabte a Sant Quirze

La jornada constarà de jocs de la cultura senegalesa i catalana, un dinar popular, campionat de futbol sala i concerts

El Ter 22 de maig de 2009 a les 15:07
Un dels tallers de Comunicació que van ser l'origen de la constitució de la nova entitat
Aquest dissabte tindrà lloc a Sant Quirze de Besora la festa de presentació d’una nova associació de joves al Bisaura. El denominador comú que tenen tots ells és que tots van venir del Senegal per establir-se a Catalunya i buscar-hi feina.

A través d’un dels tallers de Comunicació que feia el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, la professora Elena Borge els va animar a organitzar-se per tal de constituir una entitat de suport mutu. El tresorer de la nova associació, Moutarou Balde, exposa que la festa ja començarà dissabte de bon matí, amb jocs a la plaça que combinaran, igual que la resta de la jornada, la cultura senegalesa i la catalana.

Després de la presentació oficial i els parlaments, en què hi intrevindrà el Secretari d'Immigració i l'alcalde de Sant Quirze, es farà un dinar, amb un menú de plats de les dues procedències. A la tarda, hi haurà campionat de futbol sala entre joves catalans i senegalesos i la festa es clourà a la nit, amb concerts al pavelló que combinaran la rumba catalana i la cançó tradicional del Senegal.
Etiquetes:
Societat