23 d'abril de 2024

L'IES Antoni Pous difón una campanya per reduir el consum del paper d'alumini

"Passa d'ell" és el lema d'aquest díptic que conté informació sobre què es i d'on s'extreu alumini.

El Ter 22 de maig de 2009 a les 20:52
S'ha comptat amb la col·laboració de les regidories d'Educació i Medi Ambient de l'Ajuntament de Manlleu
La campanya s'ha treballat a l'IES amb els delegats de l'Escola Verda, dins les actuacions de la setmana mediambiental, i el resultat ha estat l'edició d'un díptic que es farà arribar a les famílies de tot l'alumnat de les escoles de Manlleu. S'ha comptat amb la col·laboració de les regidories d'Educació i Medi Ambient de l'Ajuntament de Manlleu, que s'han fet càrrec de les despeses d'edició d'aquest fullet informatiu.

L'IES Antoni Pous ha estat i és un centre pioner en educar l'alumnat en el respecte al medi ambient, i abans que s'institucionalitzés l'etiqueta "Escoles Verdes" ja feia temps que duia a terme accions en aquest sentit. Enguany, i dins la planificació que s'ha de presentar al Departament de Medi Ambient que és qui s'encarrega de donar el vist-i-plau a les accions que es planifiquen els centres en aquest àmbit, han emprés una campanya per reduir el consum de paper d'alumini.

"Passa d'ell" és el lema d'aquest díptic que conté informació sobre què es i d'on s'extreu alumini; quins són els costos ambientals que en suposa la producció; quins són els residus i les despeses energètiques que genera el seu ús; per què és important reciclar-lo i què podem fer per reduir-ne el consum.

L'objectiu d'aquest conjunt d'accions que es proposen no tan sols es preservar l'entorn, sinó afavorir a la conservació de la biodiversitat arreu del món.
Etiquetes: