26 d'abril de 2024

Més de 120 furgonetes participen a la quarta edició de la Furgofesta

Com a novetat, en aquesta edició, la Furgofesta també va comptar amb un mercat amb una desena de parades.

El Ter 24 de maig de 2009 a les 13:29
Entre els participans hi havia furgonetes de diversos models
El Camí dels Pous, una pollancreda situada a Vora Ter, terme de Les Masies de Roda, ha estat el lloc de trobada per a tots els participants de la quarta edició de la furgofesta. En aquesta ocasió hi han participat més de 120 furgonetes.

Des de divendres a la tarda furgonetes Camper vingudes d’arreu de l’Estat Espanyol estan instal•lades al costat del Ter. Es tracta d’una trobada única a Osona d’aquest tipus de vehicles. Molts participants provenien de diversos indrets de Catalunya però molts de la resta de l’estat.

Les furgonetes Camper són vehicles que disposen de gairebé tots els serveis que ofereix una vivenda convencional com cuina, llit, nevera o armaris. I és que de fet, molts dels propietaris d’aquests vehicles els utilitzen com a vivenda habitual.

La quarta edició de la Furgofesta va començar el divendres a la tarda. A partir de les 6 de tarda es va obrir el recinte que va anar rebent les primeres furgonetes. Al llarg de tot divendres i dissabte hi va haver activitats per a totes les edats. Com a novetat, en aquesta edició, la Furgofesta també va comptar amb un mercat amb una desena de parades.

El dissabte va concentrar la majoria d’activitats per a totes les edats. De fet, a la Furgofesta s’hi podien veure totes les generacions representades, des de famílies amb nens fins a avis, passant també per colles de jovent. Hi va haver tallers infantils, partits de futbol, concerts, batucada, un taller de risoteràpia o un tast de cervesa, entre d’altres. El diumenge va ser l’hora de recollir i per tancar la trobada es va fer una ruta turística per la comarca fins a Vilanova de Sau que va finalitzar amb una xocolatada per a tots els assistents.

"blog de la furgofesta":http://furgofesta.blogspot.com/

Imatge del mercat, novetat d'aquesta edició

Imatge del mercat

Una de les activitats va ser un tast de cervesa que fa fer la Companyia cervesera del Montseny

La trobada va comptat amb participants vinguts de tot l'estat

Blog de la Fugofesta

Etiquetes:
Societat