23 d'abril de 2024

Es presenta la tercera edició de la Marató en BTT de la Vall del Ges

La prova tindrà lloc el 7 de juny i començarà a dos quarts de 10 a Sant Vicenç de Torelló

El Ter 29 de maig de 2009 a les 11:08
Un moment de la presentació de la prova
Aquesta setmana s'ha presentat a l’Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló la tercera edició de la marató amb bicicleta de muntanya de la Vall del Ges. L’organització anirà a càrrec del Centre Excursionista Serragrenyada amb col·laboració dels Ajuntaments de Torelló, Sant Pere de Torelló i Sant Vicenç de Torelló.

L’edició d’enguany serà la tercera prova de l’Open d’Espanya de marató i es decidirà el Campió de Catalunya de l’especialitat. La prova tindrà lloc el 7 de juny i començarà a dos quarts de 10 a Sant Vicenç de Torelló. Tindrà un recorregut de 65 km i un desnivell de 2000m. Cal remarcar, que aprofitant el recorregut competitiu, es farà, també, una pedalada popular amb dos recorreguts d’11km i 30km oberta a tots els aficionats a la BTT.

Com a corredors destacats han confirmat l’assistència Israel Nuñez, guanyador de l’última edició de la Titan Desert, i Francesc Freixer. També hi serà Alejandro Díaz de la Peña (Extremadura Specialized) actual líder de l’open d’Espanya de llarga distància que també ha confirmat que vindrà.

Com a nota positiva cal remarcar que enguany serà l’edició en la qual s’ha recuperat més quilòmetres de camí, de manera que els aficionats locals també podran gaudir de nous camins netejats per l’ocasió.

Mes informació

Etiquetes:
Esports