25 d'abril de 2024

La III Marató BTT de la Vall del Ges passarà per "més camins recuperats que en cap altra edició"

La prova començarà diumenge a 2/4 de 10 a Sant Vicenç de Torelló i tindrà un recorregut de 65 quilòmetres

El Ter 5 de juny de 2009 a les 18:13
La Marató es pot fer seguint tres recorreguts de longitud diferent: 65, 30 o 11 quilòmetres
Aquest diumenge uns 300 ciclistes s’aplegaran a la III edició de la marató amb Bicicleta de muntanya de la Vall del Ges. Són els càlculs que fa l’organització de la prova, que torna a anar a càrrec dels santperencs del Centre Excursionista Serragrenyada.

La cursa compta també amb la col·laboració dels Ajuntaments de Torelló, Sant Pere i Sant Vicenç. La prova començarà a 2/4 de 10 a Sant Vicenç de Torelló i tindrà un recorregut de 65 quilòmetres i un desnivell de 2000 metres. Cal remarcar, que aprofitant el recorregut competitiu, es farà, també, una pedalada popular amb dos recorreguts d’11km i 30km oberta a tots els aficionats a la BTT. Xevi Cubí, del Centre Excursionista, ressaltava que s’han recuperat molts "camins i corriols nous".

Com a corredors destacats han confirmat l’assistència Israel Nuñez, guanyador de l’última edició de la Titan Desert, o Alejandro Díaz de la Peña actual líder de l’open d’Espanya de llarga distància. A última hora, també s’ha sabut que hi haurà el francès Thibault Sabatier, campió de Marató sub-23 al seu país.

L’edició d’enguany serà la tercera prova de l’Open d’Espanya de marató i es decidirà el Campió de Catalunya de l’especialitat.
Etiquetes:
Esports