24 d'abril de 2024

Amb el nom de “Stm Taradell Cívic”, el poble enceta aquesta setmana una campanya cívica

Dissabte es farà la Festa del Civisme amb l’objectiu de celebrar la responsabilitat de tenir animals de companyia

El Ter 10 de juny de 2009 a les 14:12
Logotip de la campanya de civisme
Responsabilitat en la tinença d’animals de companyia. Aquest és el punt central que s’ha marcat la campanya de Civisme de Taradell que centrarà els seus actes el proper cap de setmana.

En la presentació d’aquest dimecres al matí a l’Ajuntament de Taradell s’han donat a conèixer les tres activitats programades. Amb la intenció d’agrair als taradellencs el seu dia a dia cívic, divendres s’inaugura l’exposició Gràcies. Fem un bon equip" de l’Àrea d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació. Estarà exposada fins el 28 de juny al Centre Cultural Costa i Font de Taradell.

Per inaugurar l’exposició, el mateix divendres a 2/4 de 9, es durà a terme una taula rodona amb el tema central de "La tinença responsable d’animals" de companyia. Per concloure els actes de la campanya, dissabte es farà la Festa del Civisme amb l’objectiu de celebrar la responsabilitat de tenir animals de companyia.

Entre totes les activitats que es duran a terme destaca l’exhibició d’habilitats canines a càrrec de la Unitat Canina de Rescat d’Osona (UCRO). I la desfilada de gossos per al concurs de mascotes, amb diverses categories.

Els actes de celebració de la campanya del civisme han estat organitzats pel Pla de Convivència de la Mancomunitat la Plana conjuntament amb l’Ajuntament de Taradell.

Una imatge de la presentació de la iniciativa, aquest dimecres a Taradell

Ajuntament de Taradell

Etiquetes:
Societat