26 d'abril de 2024

Josep Jufré acaba la Dauphiné-Liberé sense opcions de protagonitzar una escapada

Al Campionat d'Espanya és on té opcions de fer un bon paper, ja que el seu equip està vetat al proper Tour de França

El Ter 15 de juny de 2009 a les 15:07
Josep Jufré va contrubuir a les escapades protagonitzades per membres del seu equip, el Fuji-Servetto
El ciclista de Santa Eulàlia de Riuprimer Josep Jufré va disputar durant tota la setmana passada i fins aquest diumenge la Dauphiné-Liberé, una prestigiosa prova francesa que destaca per la seva duresa i per la seva similitud, en alguns aspectes, amb el Tour de França.

Jufré ressalta que malgrat el seu bon estat de forma, li van faltar oportunitats per poder estar al capdavant. El de Santa Eulàlia comenta que aquesta cita el calendari és molt important per les etapes d’alta muntanya complexes, que per a molts serveixen per entrenar-se de cara al Tour.

Segons Jufré, el nivell que s’ha pogut veure ha estat molt alt però el seu equip, el Fuji-Servetto, ha pogut tenir pràcticament cada dia representació a les escapades. La prova, en què Jufré va quedar 75è a la general, la va guanyar Alejandro Valverde per segona vegada. Ara, l’osonenc té la vista posada al Campionat d’Espanya, ja que no podrà participar al Tour de França. El seu equip no hi ha estat convidat, ja que té la mateixa direcció que el Saunier Duval, que l’any passat va quedar-ne exclòs, també Jufré de retruc, per un cas de dopatge. Al Campionat d’Espanya, Jufré confia en tenir opcions de guanyar.

El Campionat d’Espanya es començarà a disputar d’aquí a 15 dies. Abans, Jufré participarà a l’Apenino, una prova clàssica que té lloc a Itàlia.
Etiquetes:
Esports