27 d'abril de 2024

Lluís Muntal assumeix l'alcaldia de Malla un cop ja s'han complert els dos anys de mandat de Jordi Baucells

CiU i els Independents per Malla van empatar en vots l'any 2007 i van acordar repartir-se l'alcaldia

El Ter 16 de juny de 2009 a les 14:36
L´alcalde sortint, Jordi Baucells, de CiU, i el nou alcalde, Lluís Muntal, d´Independents per Malla, després del ple
Lluís Muntal ja és el nou alcalde de Malla. La successió al capdavant de l’equip de govern s'ha dut a terme aquest dimarts al migdia en un ple extraordinari a l’Ajuntament. Tant bon punt s’ha arribat a la meitat de la legislatura s’ha aplicat el pacte de govern al qual van arribar els dos partits, Convergència i Unió i Independents per Malla, poc després de fer-se efectiu l’empat a 103 vots en les eleccions municipals del 2007.

Tot i això, va haver de ser la Junta electoral qui mitjançant un sorteig va fer que els independents quedessin amb majoria de quatre regidors al consistori, malgrat que els dos grups ja havien fet un pacte previ. L’avui ja exalcalde de Malla per CiU, Jordi Baucells, valora que un cop superades les desavinences per la reurbanització de l’Esclat, aquests dos anys hi ha hagut molt bona entesa amb el partit dels independents i s’ha aconseguit unir els mallencs.

L’exalcalde va tancar dilluns la meitat de la legislatura en un ple extraordinari on es va preaprovar el catàleg de masies de Malla així com el projecte de impulsió d’aigua del municipi. Baucells ja dir que renunciava a presentar-se a les properes eleccions de 2011 tot i això està d’acord al igual que el nou alcalde de Malla, Lluís Muntal, a que els dos partits formin novament una coalició en els propers comicis municipals.

Amb els dos plens extraordinaris d'aquest dimarts a l’Ajuntament de Malla, comença el mandat de dos anys de Lluís Muntal que estarà marcada per la renovació del Pla Ordenació Urbanística Municipal.
Etiquetes:
Política Municipal