26 d'abril de 2024

L'EE Ges Nord celebra el final de temporada i l'ascens de l'equip infantil

L'equip infantil ha aconseguit l'ascens a Primera Divisió durant aquesta temporada

El Ter 17 de juny de 2009 a les 11:03
L'equip infantil campió aquest any de Segona Divisió
L'EE Ges Nord va celebrar aquest passat dissabte el final de temporada al camp d'esports Pep Aleix. La festa va comptar amb un dinar conjunt entre pares, mares, jugadors i entrenedors a la zona de La Roureda.

Durant tot el matí es van anar fent partits dels diferents equips de les diferents categories que integren l'EE Ges Nord, formada per la UE Santperenca i el Club de Futbol Sant Vicenç. Un dels moments més importants va ser el partit de la categoria d'infantils. L'equip de la Vall del Ges que aquest any ha aconseguit pujar a primera divisió dins la seva categoria, va rebre el passadís dels campions. L'equip entrenat per Sergi Casas ha fet una molt bona temporada, motiu pel qual han aconseguit aquest meritós i esperat ascens.

La valoració dels entrenadors dels diferents equips és molt positiva pel que fa a aquesta temporada i ja estant treballant per marcar les línies i treball de club de cara a la temporada vinent.

Des de l'Ajuntament de Sant Pere, i de la regidoria d'esports s'ha previst fer una recepció als campions a l'ajuntament en el curs d'aquestes dues setmanes.

Els campions amb pancartes celebrant l'ascens de categoria

Etiquetes:
Esports