26 d'abril de 2024

Cesc Poch repeteix com a Secretari General de la Unió Comarcal d’UGT-SICO

El novè congrés de la Unió Comarcal d'UGT-SICO ha fet una crida a la consolidació de l’activitat del sindicat a Osona

El Ter 18 de juny de 2009 a les 14:13
Josep Maria Álvarez durant la seva intervenció, aquest dijous
Cesc Poch reescollit com a Secretari General de la Unió Comarcal d’UGT i del Sindicat Independent de la Comarca d’Osona (SICO). Amb un 98% dels vots el nou president de la secció comarcal ha estat elegit aquest matí en el novè congrés de la Unió Comarcal d’UGT de Catalunya. Poch, ha parlat de les prioritats que s’han marcat i la importància del "lideratge comarcal", lema del congrés.

La inauguració del congrés ha comptat amb les intervencions de l’alcalde de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal, del President del Consell Comarcal d’Osona, Miquel Arisa i del Secretari General de la UGT de Catalunya, Josep Maria Álvarez . En referència al procés de canvi econòmic en el que estem immersos, Álvarez ha insistit en que és el moment d’invertir en formació i reclamar al govern instal·lacions formatives sobretot en el sector agroalimentari tant important a Osona.

A primera hora de la tarda s’ha clausurat el novè Congrés de la Unió Comarcal de la UGT de Catalunya en el Museu de l’Art de la Pell de Vic. L’acte de cloenda ha comptat amb les intervencions de diversos convidats i del novament escollit Secretari General de la unió sindical UGT-SICO d’Osona, Cesc Poch.

Cesc Poch acompanyat de Josep Maria Álvarez

Etiquetes:
Societat