25 d'abril de 2024

Veïns de Baix Vila de Manlleu demanen diverses millores en infraestructures

En total, es van recollir 157 respostes en bústies distribuïdes en diversos comerços del barri

El Ter 26 de juny de 2009 a les 14:13
Millorar les baranes del Passeig del Ter, la segona fase del Teatre Centre i la construcció d’un nou pont són les preocupacions principals dels veïns del barri de Baix Vila de Manlleu. Aquestes dades es desprenen de l’enquesta que l’Associació de Veïns va fer el passat Nadal i que ara han donat a conèixer els resultats.

L’associació de veïns va plantejar l’enquesta amb la intenció de polsar l’opinió sobre les diferents temàtiques que l'afecten com a col.lectiu manlleuenc. Àlex Roqué, president de l’associació, destaca la participació dels veïns del barri i també de fora del barri.

L’enquesta revela que el 85% dels enquestats creu que no s’ha de pagar per aparcar. En la línia de l’aparcament, també hi ha un ampli consens que la zona blava ha de continuar com ara. On no hi ha unanimitat és en si la zona blava s’ha d’ampliar o no. L’aparcament del carrer Sant Ferran sí que es considera que s’ha de mantenir i els veïns, a més, demanen que s’apliqui l’àrea verda. Aquest sistema donaria prioritat per aparcar als veïns amb residència al barri amb un preu gairebé simbòlic.

Roqué, explica que l’enquesta ha servit per confirmar algunes intuïcions que tenien des de l’Associació i que ara actuaran en conseqüència. En total, es van recollir 157 respostes en bústies distribuïdes en diversos comerços del barri.
Etiquetes:
Societat