23 d'abril de 2024

Cristina Cantal i Aleix Gorchs pubilla i hereu de Seva 2009

Al voltant de 600 persones i un centenar d'hereus i pubilles catalans van assistir a la 5a festa del pubillatge de Seva

El Ter 4 de juliol de 2009 a les 13:26
Cristina Cantal i Aleix Gorchs, pubilla i hereu de Seva 2009
Cristina Cantal i Aleix Gorchs proclamats pubilla i hereu de Seva de la cinquena edició. Ahir al vespre es va celebrar l’acte de proclamació a la plaça de l’Església de Sant Miquel de Balenyà. Al voltant de 600 persones van assistir a la nominació del pubillatge de Seva que enguany va comptar amb un centenar d’hereus i pubilles, representants de Catalunya i de d’altres zones en particular.

La regidora de Joventut i Cultura de Seva, Meritxell Tió, destaca com seva s’ha convertit en un referent del pubillatge català. La cinquena proclamació de la pubilla i l’hereu de Seva es va emmarcar en la sisena setmana de la joventut. Enguany el jovent del poble ha volgut ambientar-ho en la Xina en commemoració als Jocs Olímpics de l’any passat. Cada any es dedica a un lloc diferent, l’any passat va ser Turquia, i també ho han estat Àfrica o la Índia. Tió, ens detalla quines activitats es faran relacionades amb la Xina i algun dels actes que es faran al llarg de la setmana del jovent.

L’organització de la sisena setmana de la joventut ha anat a càrrec del Punt Jove El Moll de Sant Miquel de Balenyà i d’El Refugi de Seva. Les activitats van començar ahir i s’allargaran fins el divendres 10 de juliol.

Festa del pubillatge de Seva en una edició anterior

VI Setmana de la joventut de Seva

Etiquetes:
Cultura