26 d'abril de 2024

Sant Vicenç acull una conferència sobre l'asma

Dimarts vinent es farà una conferència centrada en la figura de Charles Darwin

El Ter 15 de juliol de 2009 a les 11:25
Un moment de la conferència d'aquest dimarts
Aquest dimarts va tenir lloc a l’Aula de Cultura de Sant Vicenç de Torelló, la conferencia sobre "Asma i Incineració" a càrrec del metge pediatra Josep Malo. La conferència s’inclou dins del cicle de xerrades programades per la Plataforma Antiincineradora de la Vall del Ges per aquest mes de juliol.

La conferència va posar de manifest la correlació que hi ha entre l’augment de partícules i contaminants a l’atmosfera i la incidència en l’asma. Un fet remarcable és l’alt índex d’aquesta malaltia a la Vall del Ges, on l’asma infantil és superior a la mitjana de la comarca i del país.

Dins d’aquest cicle de conferències, el proper dimarts 21 de juliol al mateix lloc i hora, la xerrada que organitza l’entitat serà "Charles Darwin, l'home que va canviar el món" a càrrec de Pasqual Bernat, historiador de la ciència i investigador de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Aquesta conferència s’emmarca en la celebració del segon centenari del naixement de Darwin i el 150 aniversari de la publicació de la seva obra cabdal sobre la teoria de l’evolució.
Etiquetes:
Cultura