27 d'abril de 2024

Aquest mes s'han d'adjudicar les obres per reformar l'interior de la llar d'infants de Perafita

L’actuació es finançarà amb una subvenció de 75.000 euros del Departament d'Educació i amb 40.000 euros de l'Ajuntament

El Ter 15 de juliol de 2009 a les 14:35
Una imatge propera a l'Ajuntament de Perafita
L’Ajuntament de Perafita té previst adjudicar aquest mes de juliol les obres per reformar completament l’interior de la llar d’infants municipal. L’alcalde del municipi, Ramon Casals, diu que les instal·lacions han quedat obsoletes i que l’edifici no compleix les normatives de seguretat que s’exigeixen.

Un cop fetes les obres, que el consistori té la intenció que comencin pel setembre, l’aspecte exterior de la llar d’infants Petit Heurom serà el mateix. En canvi, tot l’interior s’haurà rehabilitat. L’actuació es finançarà amb una subvenció de 75.000 euros del Departament d'Educació i amb 40.000 euros que aportarà l’Ajuntament. L’ajut arriba en virtut d’un acord que, segons Casals, ja es va signar fa anys per crear 15 noves places públiques. Actualment, l’escola bressol atén una desena de nens i nenes, però en cas que calgués ampliar les instal·lacions "encara hi ha espai". Per l’alcalde, aquest equipament és una peça clau per Perafita.

Ja hi ha empreses que s’han mostrat interessades en fer les obres, que duraran uns quatre mesos, per la qual cosa es calcula que haurien d’estar acabades el gener de l’any que ve.
Etiquetes: