24 d'abril de 2024

Santa Maria de Besora obre el plec de clàusules per adjudicar les obres de tancament de la pista poliesportiva

Un altre projecte d’obres que es durà a terme tan bon punt acabin les obres a la pista és la del camí dels Ferrers

El Ter 21 de juliol de 2009 a les 13:40
Un pla general de Santa Maria de Besora
L’Ajuntament de Santa Maria de Besora va obrir aquest dilluns el plec de clàusules per adjudicar les obres de tancament de la pista poliesportiva. Segons explica l’alcalde, Camil Adam, actualment la pista és coberta però ara es vol tancar completament, de manera que no hi puguin entrar ni el fred ni la pluja.

La previsió del consistori és començar les obres després de l’estiu i que a finals d’any o principis del que ve la pista ja pugui estar enllestida. D’aquesta manera, preveuen que l’any que ve ja s’hi podrien fer campionats de futbol sala o fins i tot actes lúdics i culturals que no es puguin fer a l’exterior. El pressupost de les obres és de 236.000 euros. L’Ajuntament compta amb un ajut del Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) i amb un que aporta la Diputació de Barcelona.

Un altre projecte d’obres que es durà a terme segurament tan bon punt acabin les obres a la pista és la del camí dels Ferrers. Aquesta via és la carretera de Vidrà que arriba fins a la pista. En aquest cas, l’obra tindrà un cost de 159.000 euros i el finançament, segons l’alcalde, "no està tan ben lligat".
Etiquetes: