24 d'abril de 2024

Continua la Festa Major de Borgonyà amb el Festival 2009 i el Tobogan Boig

Un dels actes més concorreguts d’aquest passat cap de setmana va ser el pregó a càrrec de Miquel Gelabert

El Ter 22 de juliol de 2009 a les 12:46
Una edició del Festival de Borgonyà
Després del multitudinari pregó a càrrec de l’actor Miquel Gelabert aquest passat dissabte continuen els actes de la Festa Major de Borgonyà amb multitud de propostes. Avui dimecres és el torn de la Nit Màgica amb Toni de las Heras.

El divendres arribarà una de les activitats més esperades, el Festival 2009. Marta Amargant, de la comissió de festes, explica que aquest any s’hi podran veure diferents estils de música i també actuacions amb molt d’humor.

El dissabte també hi haurà altres activitats al llarg de tot el dia com una guerra d’aigua, festa de l’escuma, un espectacle infantil o el ball de gala amb l’Orquestra Venus. Una de les activitats esperades és la tercera edició del tobogan boig. El diumenge continuaran les activitats amb un despertada general, una xocolatada, el gran bingo o la cantada d’havaneres.

Un dels actes més concorreguts d’aquest passat cap de setmana va ser el pregó a càrrec de Miquel Gelabert que el va pronunciar vestit d’escocès. Precisament aquest origen escocès de la colònia es va reivindicar un jocs escocesos. Un passat que Amargant, comenta que es vol potenciar de cara a properes festes majors. Els actes finalitzaran el dilluns amb una caminada popular i el castell de focs.
Etiquetes:
Cultura