27 d'abril de 2024

Tavèrnoles ja celebra la seva Festa Major 2009

El torneig de futbol va ser l’encarregat d’obrir el programa d’actes d’aquest any

El Ter 27 de juliol de 2009 a les 21:07
Imatge del municipi de Tavèrnoles
Des d’aquest cap de setmana Tavèrnoles ja està celebrant la seva festa major. El torneig de futbol va ser l’encarregat d’obrir el programa d’actes d’aquest any. Però tot i això, els plats forts de la festa major d’aquest any arrenquen aquest dijous amb el pregó. Que enguany, Teresa Funoll, és l’encarregada de llegir-lo. A continuació tindrà lloc la ‘Passejada pels misteris de Tavèrnoles’.

El divendres, a dos quarts de 10 del vespre, es farà el Sopar ball al carrer del Mig. Totes les persones que hi vulguin assistir hauran d’haver comprat previament el ticket a l’Ajuntament, fins el dia 29. Després de sopar, es celebrarà la presentació del pubill i la pubilla d’aquest any, i seguidament, l’orquestra ‘La petita Paradís’ amenitzarà el ball. Pels que encara tinguin més ganes de gresca, a continuació hi haurà disco mòbil amb servei de bar.

La festa continua el dissabte 1 d’agost, on a dos quarts de 6 de la tarda el Casal d’Estiu farà una actuació al carrer del Mig. Més tard, al camp de futbol, tindrà lloc el concurs titulat ‘L’home i la dona més forts de Tavèrnoles’. A les 9 del vespre, es farà una Botifarrada Popular al carrer del Mig, i durant el sopar, hi haurà l’actuació de l’humorista Alfons Vigas. A les 10 del vespre començarà el correfoc, amb el grup de diables de Sant Hilari, els Guillables. Seguidament es farà un Karaoke al carrer del Mig.

Diumenge, el primer acte que es farà, serà una xocolatada al carrer del Mig. A continuació, els més petits, podran gaudir d’una animació infantil i d’uns jocs tradicionals i inflables, que s’instal.laran al camp de futbol. Més tard, a les 10 del vespre, a les piscines del Roquet, hi hauran havaneres, amb el grup ‘La Taverna de Sant Feliu de Guíxols’, aniran acompanyades de ron cremat i un sorteig de diversos obsequis.

La Festa Major de Tavèrnoles continua el dilluns amb una Missa Solemne seguida d’un aperitiu a l’aparcament. I, per acabar el dia, Jonathan Vives, farà un monòleg.

Divendres serà l’últim dia de Festa Major. El punt i final el posarà el sopar de Tornaboda, que es farà al restaurant Fussimanya i la nit Chill Out al mateix restaurant.
Etiquetes: