26 d'abril de 2024

Vic crearà un grup de voluntaris per col·laborar en les activitats de la ciutat

El punt s'ha aprovat amb els vots favorables de l'equip de govern, la PxC i ICV, mentre que la CUP s'hi ha abstingut

El Ter 4 d'agost de 2009 a les 11:31
Aquesta borsa estarà nodrida amb la informació que els facilitaran les pròpies entitats
Vic crearà un grup de voluntaris per col·laborar en els esdeveniments que superen en volum organitzatiu 'les pròpies entitats' promotores. L'objectiu és que aquest grup de voluntaris és pugui començar a 'articular' a partir del mes d'octubre quan es posi en funcionament el pla Vic Acció.

Aquest pla de la regidora d'Acció Social de la ciutat també contempla la creació d'una borsa de voluntariat única on les persones interessades en fer aquesta tasca puguin ser 'informades i assessorades' de la tasca que desenvolupa de cada col·lectiu i on les entitats hi puguin trobar persones interessades en col·laborar en les seves activitats.

Segons ha explicat el regidor d'Acció Social, Joan López (ERC), tant pel que fa la creació d'aquest cos de voluntaris com la posada en funcionament de la borsa s'ha presentat i consensuat amb les mateixes entitats de la ciutat. Actualment les entitats per trobar nous voluntaris es troben amb problemes 'en la seva xarxa divulgació o informació' ha explicat Joan López al ple municipal d'aquest dilluns. Aquesta borsa estarà nodrida amb la informació que els facilitaran les pròpies entitats.

El ple ha aprovat el nou el reglament de voluntariat de la ciutat. El punt s'ha aprovat amb els vots favorables de l'equip de govern, la PxC i ICV, mentre que la CUP s'hi ha abstingut. El regidor de la CUP, Quim Soler, ha criticat que hi hagi un excés 'de reglamentació' fins i tot en matèria de voluntariat.
Etiquetes:
Societat