26 d'abril de 2024

Seva inicia diumenge la festa major amb l'objectiu de consolidar el concurs de gossos d'atura amb persones

Diumenge es projectarà el curtmetratge "Profunda oscuridad" d'Isi Vila que ha estat rodat a Seva

El Ter 8 d'agost de 2009 a les 13:48
Cartell de la festa major de Seva 2009
Seva arrenca demà una nova edició de la festa major amb una clara voluntat de consolidar L’ovellada, una simulació d’un concurs de gossos d’atura amb un ramat d’ovelles real en que el gos es substituït per una persona. La segona edició es farà el diumenge 16 d’agost. Entre els actes programats per aquest diumenge hi haurà la projecció del curtmetratge "Profunda oscuridad" d’Isi Vila, que ha estat rodat a Seva.

David Gibaja , membre de la comissió de festa major que per segons any s’encarrega de l’organització, destaca a més de la projecció el Tir al plat i la Quina que es farà al vespre en la que es repartiran diversos premis. La festa major continuarà el proper dimecres 12 d'agost amb el pregó a càrrec del sevenc, Manel Gost. Dins de les diferents activitats previstes, el proper divendres hi haurà la tarda de "Motor i no motor" amb exhibició de Carcross, enduro i la cursa de burros. Al vespre es farà la caminada nocturna amb espectacle teatral i la nit acabarà amb els concerts de Dijous paella, Mecatxis i el grup local Mantys.

La festa major de Seva acabarà el diumenge 16 d'agost amb l'acte destacat és L'ovellada en la que en aquesta segona edició, segons l'organització, s'espera repetir l'èxit de l’any passat. en la que hi van participar més de 20 parelles i van assistir-hi un miler de persones. El concurs es farà a la tarda després de l'arrossada popular.

Ajuntament de Seva

Etiquetes: