25 d'abril de 2024

L'últim adéu a Maria Rosa Collell

L'Ajuntament de Manlleu té previst fer un minut de silenci aquest dijous al vespre en el pregó de Festa Major

El Ter 12 d'agost de 2009 a les 12:38
L'Auditori Roca del MIT es va omplir de gent que volia dir l'últim adéu a Maria Rosa Collell
En una cerimònia civil a l'Auditori Roca del Museu Industrial del Ter, aquest dimarts es fer el comiat a Maria Rosa Collell, regidora i segona tinent d'alcalde de l’Ajuntament de Manlleu. A dos quarts de 8 del vespre es va fer l'acte en honor de la regidora, que va morir dilluns a les sis del matí després d'un llarg període lluitant per superar un càncer.

Va ser una cerimònia senzilla on familiars i amics de Maria Rosa Collell van fer-li l'últim homenatge. L'acte també va comptar amb la presència de tots els regidors de l'Ajuntament de Manlleu i molts representants polítics i culturals d'Osona. Rosa Maria Collell havia estat consellera comarcal de Cultura en l'anterior legislatura. El president del Consell Comarcal d'Osona, Miquel Arisa, juntament amb molts alcaldes de la comarca no van voler faltar a la cerimònia.

L'Ajuntament de Manlleu té previst fer un minut de silenci aquest dijous al vespre en el pregó de Festa Major. També està previst que divendres durant la Festa del Serpent se li faci un altre minut de silenci, ja que va ser una de les persones que van impulsar aquesta festa.

Nota pública d'agraïment a Maria Rosa Collell:

Associacions de Manlleu recordant la Maria Rosa

Són dies tristos per Manlleu perquè ens ha deixat la Maria Rosa Collell, regidora de Cultura i Participació Ciutadana. Durant els últims anys ella ha contribuït, amb el seu interès i amb el seu esforç, al creixement del moviment associatiu de Manlleu i al desenvolupament de diferents iniciatives populars.

La seva franquesa i el seu tarannà obert han facilitat, en bona mesura, la relació amb les entitats fins i tot quan la manera d’entendre i veure les coses no era coincident.

Sempre estava pendent dels interessos i les necessitats de les nostres associacions amb coratge i esforç, encara que a vegades no les pogués solucionar.

En definitiva, durant els anys que la Maria Rosa ha estat regidora hem pogut compartir amb ella inquietuds, neguits i treballs i, per això avui volem agrair-li la bona disponibilitat, l’afecte i la sensibilitat que sempre ha tingut cap a les associacions i entitats de Manlleu.

Gràcies Maria Rosa


AAVV Baix Vila, Coromina, Dalt Vila, el Puig, Erm, Gràcia, Vilamirosa
A.C.A. Peña Flamenca de Manlleu
A.F.A. Miquel Martí i Pol
Associació l’Ordit
CITE-CC.OO.
Club Primer Pis
Coordinadora Setmana PIC
El Petit Comitè
Jameïat Essalam
Manlleu amb el Poble Sahrauí

Moltes persones van voler ser a la cerimònia civil feta al MIT

Etiquetes:
Societat