25 d'abril de 2024

Arriba la Festa Major a Sant Bartomeu del Grau

La Festa Major de Sant Bartomeu del Grau se celebrarà del 19 al 25 d'agost

El Ter 18 d'agost de 2009 a les 13:07
Un partit de futbol platja femení que es va disputar durant la festa major del 2008
Sant Bartomeu del Grau començarà demà dimecres la seva Festa Major. El tret de sortida el donarà a les 10 del matí el Torneig de Vòlei Platja i la gresca continuarà a dos quarts de 7 de la tarda amb el Triatló Popular, una de les novetats de la Festa Major d’enguany.

Els actes s’allargaran fins el proper dimarts 25 d’agost, quan el correfoc dels Cremats d’Olost posarà punt i final a la Festa Major de Sant Bartomeu. El programa d’enguany presenta uns actes variats, frescos i dirigits a totes les edats. Jacint Camps, regidor de fires de Sant Bartomeu del Grau, considera que les activitats tradicionals continuen sent les més destacades.

La Comissió de Festes de Sant Bartomeu ha notat aquest any els efectes de la crisi econòmica. El seu impacte ha reduït, considerablement, els regals i obsequis que s'entreguen el el transcurs d’alguns actes.

Així mateix, el regidor de fires del poble ha aprofitat per fer una crida a tota la comarca perquè assisteixin a la festa, que se celebrarà des de demà fins el proper dimarts 25 d’agost.
Etiquetes: