26 d'abril de 2024

"Jocs dels nens d'ahir per als avis de demà", a Malla

Es tracta d'un taller que posa en contacte la gent gran i els infants, del qual ja s'ha obert el termini d'inscripcions

El Ter 20 d'agost de 2009 a les 13:23
La baldufa serà un dels jocs que els més grans ensenyaran als menuts
S’han obert les inscripcions per participar en una activitat que posarà en contacte gent gran amb infants, a Malla. Es tracta d’un taller que s’ha programat per al proper dijous dia 3 de setembre, en què la gent gran de Malla rebrà la visita dels infants del municipi.

Sota el títol "Jocs dels nens d’ahir per als avis de demà", els infants podran aprendre a jugar a bales, baldufes o altres distraccions que la tecnologia ha deixat una mica aparcades. A l’activitat també hi poden participar nens i nenes dels municipis dels voltants que van al Casal d’Estiu de Malla. Tot plegat es fa amb l’objectiu de trobar una nova manera en què avis i néts es relacionin tot jugant plegats.

El taller es farà dijous 3 de setembre a partir de 2/4 d’11 del migdia a les Escoles de Malla. El màxim de persones apuntades en cadascun dels grups és de 20 persones, i de moment ja se n’hi ha apuntat més de la meitat. Els participants es poden inscriure gratuïtament al telèfon de la Mancomunitat (93 812 54 45), o adreçant-se a l’Ajuntament de Malla (93 885 63 06).

L’últim dia per inscriure’s serà dimarts 1 de setembre. Al taller hi col·laboren la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament, la Diputació de Barcelona i la mateixa Mancomunitat La Plana.
Etiquetes: