26 d'abril de 2024

Santa Eugènia celebra la Festa Major amb Santi Arisa i el festival FAT com a caps de cartell

El divendres a la zona esportiva hi haurà l’inici del FAT amb les actuacions de Furguson, IX! o Muyayo Rif

El Ter 3 de setembre de 2009 a les 11:28
Cartell de la Festa Major
Santa Eugènia de Berga va encetar aquest dimecres al vespre els actes de la festa major amb el Concert de Jazz a càrrec de la Big Mama. Avui dijous les activitats previstes es reprenen a les 9 del vespre amb el Sopar popular que es farà al Pavelló on posteriorment es projectarà el vídeo de l’edició 2008 del FAT, el Festival Alta Tensió.

A partir de la una al mateix Pavelló serà el torn del Beer Laden en acústic. De cara a demà divendres serà el moment d’un dels actes més destacats, el nomenament dels pubills del poble.

El mateix divendres a la zona esportiva hi haurà l’inici del FAT amb les actuacions de Furguson, IX! o Muyayo Rif entre d’altres. Un festival que ve a ser la festa jove tant popular en d’altres municipis i que enguany compta amb artistes nacionals i internacionals.

Pel que fa a dissabte destaca un torneig d’escacs o la inaugració del nou camp de futbol de festa artificial. De cara a la tarda es reprenen els actes del FAT i de cara a la nit, a partir de les 11 serà el torn del Ball al Pevelló amb Santi Arisa. Els actes finalitzaran dilluns amb un esmorzar-xocolatada, la festa de l’escuma i a la tarda una ludoteca.

Programa de Festa Major

Etiquetes: