24 d'abril de 2024

CiU trenca l'acord de govern que tenia amb els Independents a Sant Martí de Centelles

El grup de CiU, de moment, descarta presentar una moció de censura

El Ter 21 de setembre de 2009 a les 14:33
Una imatge panoràmica de Sant Martí de Centelles
El grup municipal de CiU de Sant Martí de Centelles ha trencat l’acord de govern amb els Independents, que tenen l’alcaldia. Després del pacte que van formalitzar fa cinc mesos, CiU abandona l’equip de govern perquè considera que no hi ha diàleg i no els tenen en compte.

L’acord s’havia tancat fa cinc mesos quan l’alcalde de Sant Martí de Centelles, Josep Antoni Grau, va destituir el seu regidor, Agustí Comella, i els independents van quedar en minoria perquè Comella va quedar com a regidor no adscrit. Els tres regidors de CiU van entrar al govern amb quatre regidories: governació, hisenda, sanitat i turisme. Pere Sans, portaveu de CiU, també era el segon tinent d’alcalde i s’havia integrat a la junta de govern.

En aquests cinc mesos, però, no hi ha hagut entesa i CiU es dedicarà, a partir d’ara, a fer d’oposició. CiU, de moment, descarta presentar una moció de censura, a no ser que les coses anessin molt malament. Per tant, els Independents governaran en minoria i hauran d’arribar a consensuar els temes més importants.
Etiquetes:
Política Municipal