24 d'abril de 2024

Una setantena de persones es reuneixen a Manlleu per posar les bases per una consulta popular sobre l'autodeterminació

Aquest dilluns a les nou del vespre en una nova reunió es concretarà qui formarà part de la coordinadora

El Ter 24 de setembre de 2009 a les 12:00
La primera reunió per organitzar la consulta a Manlleu va tenir una bona resposta
Manlleu va celebrar aquest dimecres la primera reunió per intentar organitzar una consulta popular sobre l’autodeterminació com la d’Arenys de Munt. La trobada, que es va fer a la sala de plens de l’ajuntament, va tenir bona acollida amb la presència d’una setantena de persones.

Durant la reunió es va demanar la col·laboració d’aquelles persones que volen celebrar un referèndum a Manlleu. L’objectiu és crear una coordinadora oberta a tota la societat civil i, fins i tot a partits polítics, que capitalitzi la iniciativa i aconseguir el major suport possible.

El pròxim pas serà aquest dilluns a les nou del vespre en una nova reunió, que es celebrarà a can Puget. Servirà per concretar les persones interessades en formar part de la coordinadora i, així poder-se organitzar en grups de treball o comissions. Els organitzadors de la iniciativa estan satisfets amb la resposta, tot i que falta concretar les persones que treballaran per tirar endavant la consulta.

La coordinadora serà l’encarregada de decidir el dia durant el qual es farà la consulta i si serà el 13 de desembre com ha proposat la plataforma Osona decideix. Des de Manlleu, però, no es volen precipitar i l’objectiu és ‘arribar bé’ al dia de la consulta.

L'objectiu és organitzar una coordinadora que impulsi la iniciativa

Etiquetes:
Societat