26 d'abril de 2024

Es constitueix la coordinadora de Manlleu per organitzar una consulta sobre l'autodeterminació

El primer pas que farà la coordinadora és buscar més suport i adhesions locals

El Ter 29 de setembre de 2009 a les 11:08
La reunió es va fer a Can Puget
Manlleu va constituir aquest dilluns una coordinadora per encarregar-se d’organitzar una consulta popular sobre l’autodeterminació com la d’Arenys de Munt. En la segona reunió convocada hi van participar una quarantena de persones que s’han dividit en diferents grups de treball que centraran els esforços en fer un referèndum a Manlleu.

La coordinadora, tot i haver-se constituït, continua oberta a persones que vulguin col·laborar. El primer pas que farà la coordinadora és buscar més suport i adhesions locals, explicant la seva existència i els seus objectius. Una altra tasca serà donar a conèixer quins passos i accions realitza.

De moment, la coordinadora no ha decidit el dia dia durant el qual es farà la consulta. Es parla de tres dates: el 13 de desembre, a finals de febrer i a finals d’abril, però encara no se n'ha volgut fixar cap de concreta.

De moment, els diferents grups de treball actuaran de forma autònoma. La pròxima reunió conjunta serà el 19 d’octubre a les nou del vespre a can Puget.

Aquest dilluns es va constituir la coordinadora que treballarà per organitzar la consulta

La coordinadora encara no s'ha fixat una data concreta per la consulta

Etiquetes:
Societat