27 d'abril de 2024

La festa major de les Masies de Roda enfila la recta final i té pendent l'estirada de tractors

Divendres arriba la festa jove, que s’ha titulat "La nit del bosc" i inclou un sopar, una gimcana i concerts

El Ter 29 de setembre de 2009 a les 14:21
Les Masies de Roda inaugurarà oficialment l'ajuntament en un acte el dia 3 d'octubre, a les 12 del migdia
Aquest dimarts, dia de Sant Miquel és festiu en diverses poblacions catalanes, com és el cas de les Masies de Roda, en plena festa major. El poble ja va encetar la programació divendres amb el pregó de la professora Diana Curto o el Tocasons.

Dissabte, els actes van quedar tocats pel mal temps i fins i tot una de les atraccions d’aquest any, la primera estirada de tractors, es va haver de posposar fins diumenge dia 4 d'octubre. Enguany s’ha volgut allargar la festa i repartir molt més els actes, que com l’any passat queden distribuït en dos caps de setmana. Segons la regidora de Festes, Montse Colom, les novetats es combinen amb les activitats més tradicionals i també n’hi ha d’específicament destinades al joves, que es concentren en el proper divendres.

Els actes d’aquest dimarts són l’ofici de festa major, que s’ha fet a les 11, i l’audició de sardanes, prevista pel migdia a càrrec de la cobla Genisenca. Divendres arriba la festa jove, que s’ha titulat "La nit del bosc", a les 9 a la carpa. Inclourà sopar, gimcana i concerts. Dissabte es farà el sopar de festa majori ball amb el grup Xarop de Nit. Diumenge s’han organitzat les 12 hores de tennis, espectacle infantil, un campionat d’escacs i es tancarà la celebració amb una arrossada.
Etiquetes: