23 d'abril de 2024

Osona Decideix considera que no tots els municipis de la comarca faran la consulta el 13 de desembre

Jeroni Vinyet, d’Osona Decideix, diu que s’està en la fase de gestació dels col·lectius que organitzaran les consultes

El Ter 8 d'octubre de 2009 a les 11:50
Una imatge de l'assemblea popular de Taradell que es va fer aquest dimecres
La comarca d’Osona continua fent camí per organitzar diferents consultes populars sobiranistes, semblants a la que es va fer a Arenys de Munt. La plataforma Osona Decideix està realitzant la tasca de coordinar els diferents municipis i col·lectius que ja han mostrat la seva intenció de fer la consulta.

Jeroni Vinyet, portaveu d’Osona Decideix, destaca que s’està en la fase de formació dels col·lectius que organitzaran les consultes.

A Osona una trentena de municipis o grups municipals ja han mostrat la intenció d’organitzar una consulta independentista als seus pobles. Osona Decideix està realitzant, ara, la tasca d’ajudar a organitzar la consulta a cada municipi, ja sigui buscant col·lectius que encapçalin la iniciativa o que necessitin assessorament. L’objectiu és que siguin consultes serioses i rigoroses. Per això, segurament, no tots els municipis osonencs podran celebrar la consulta el 13 de desembre i potser ho hauran de fer en una altra data.

La plataforma d’alcaldes i regidors sobiranistes Decidim.cat ha recomanat a les entitats dues altres dates: el 28 de febrer i el 25 d’abril. Alguns municipis osonencs podrien fer les seves consultes en aquestes dues dates.
Etiquetes:
Societat